Капута пізня Леся--Позднесіла –155-165 днів. Головка округло приплюснута та приплюсна, щільна, біла в розрізі, масою 3-5 кг, не розтріскується, соковита. Легкість 80%. Урожайність 7,5-9 кг/м2. Транспортабельна. Смакові якості 4,8 бала. Використовують для тривалого зимово-весняного зберігання і квашіння.
Вага: 1г
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Культура | Капуста |
| Тип продукції | Посівний (насіння) |
| Сорт/Гібрид | сорт |
| Рік врожаю | 2023 |
| Група стиглості | Пізньостигла |
| Класс семян | 1-й клас |
| ГМО | Ні |
| Маса плоду | 7000 г |
| Колір плоду | Зелений |
| Країна виробник | Україна |
| Ботанічні характеристики | |
| Холодостійкість | Так |
| Посухостійкість | Так |
| Стійкість до вилягання | Так |
| Агрономічні характеристики | |
| Тип вирощування | Польові |
| Строки посіву | Березень |
| Строки дозрівання | 165 дн |
| Характеристики насіннєвого матеріалу | |
| Схожість | 96 % |
| Енергія проростання | 96 % |
| Упаковка | |
| Упаковка | Пакет |
| Зберігання | |
| Термін зберігання | 6 міс |
| Користувальницькі характеристики | |
| Засухостійкість | Так |
Інформація для замовлення
- Ціна: 10 ₴


