Гарбуз Новинка-До початку дозрівання — 110-115 днів. Мускатний. Плід гладкий і блискучий, слабо сегментований, без сітки, масою 4,2 кг. Фон золотисто-жовтий, мідного забарвлення смугами. Кора тонка, тендітна, блідо-жовта під час розрізання. М'якоть жовтогаряча або яскраво-жовтогаряча, соковита. Універсального використання.
Вага: 10 шт.
Осінню наша присадибна ділянка готова обдарувати своїм багатим уроджуємо, який ми старанно ростили з початку літа. І серед цих дарів одним із найцінніших і найсмачніших є гарбуз сорту новинка. Цінність цього овочу полягає в багатому вмісту різних мікроелементів і вітаміну. Цей плід рекомендований уживанням і дорослим, і дітям у свіжому або приготованому вигляді. А гарна господиня чудово знає масу варіантів застосування гарбуза під час готування страв, зокрема десертів.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
ГМО | Ні |
Рік врожаю | 2020 |
Група стиглості | Середньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
Культура | Гарбуз |
Маса плоду | 5000 г |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Помаранчевий |
- Ціна: 5 ₴