Сорт ранньостиглого універсального патисона. Рекомендований для вирощування у всіх регіонах України. Маса одного плоду від 50 до 600 г, діаметр 11 – 14 см. У фазі технічної стиглості плоди набувають золотистого кольору. Форма патисона тарілчаста, зубчаста. Біло-жовта м'якоть володіє соковитим, солодким смаком. Плоди містять 6 – 9,8 сухої речовини, 9 мг% вітаміну С, 5,4 – 7% цукру. Консервовані плоди за смаковими якостям оцінюються в 4,9 бали. Характеризується відносною стійкістю до борошнистої роси.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Патисон |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | сорт |
Рік врожаю | 2023 |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 360 г |
Колір плоду | Жовтий |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 25 ₴